През последните 15 години Мегадоор е лидер на Румънския пазар, фокусирайки се върху високия стандарт на качество, в съответствие с динамичните нужди на клиентите и предлагайки конкурентни цени.

Възползвайки се от богат опит в производството и търговията с различни видове врати от метал и ковано желязо, Мегадоор се радва на признанието на своите клиенти, превръщайки я в стандарт за индустрията както в Румъния, така и в Централна и Източна Европа.

Визията на компанията е да задоволи най-високите изисквания на клиентите отностно безопастност, дизайн и ергономичност на продуктите.

Ръководството на компанията има за цел да повишава стандартите за качество на предлаганите продукти, инвестирайки в най-модерните производствени технологии, които позволяват производството на масови или персонализирани продукти в минимални срокове.

По този начин, качеството на предлаганите продукти, заедно с мрежа от солидни партньорства от над 60 дистрибутори на метални и интериорни врати в цялата страна, издига Мегадоор на първо място сред най-големите производители на метални врати в Румъния.

10 вида метални врати, над 60 модела.

В момента произвеждаме 10 различни вида метални врати чрез конструкция, изолация и дизайнерски елементи и материали. Най-високият клас е PRESTIGE, една от най-добрите метални врати на пазара.

Мегадоор вече е марка на пазара, която се идентифицира с качествени продукти, голямо разнообразие от дизайни, цветове и размери, които да отговарят на всички изисквания и 30 годишния опит, благодарение на който усъвършенствахме всички аспекти на бизнеса. Кключът към нашия успех се дължи на качество - материали, производство, опаковане и дистрибуция.

Мегадоор интериорни, мултифункционални и пожароустойчиви врати

За нуждите на клиентите, Мегадоор инвестира в производството на интериорни врати. По този начин ние произвеждаме интериорни врати в стандартни, както и в нестандартни размери, плъзгащи се врати, покриващи голямо разнообразие от изисквания. Чрез своите цветове и форми, интериорните врати Мегадоор съчетават красотата и топлината на дървото с елегантността на модерния дизайн; природата и естетиката в един продукт, предназначен да разкраси дома ви.

Най-новите технологии и опит в тази област ни дадоха възможността да произвеждаме пожароустойчиви и мултифункционални врати, за да отговорим на нарастващите нужди на пазара.

По този начин успяхме да предефинираме пазара на врати в Румъния, обхващащ всички видове врати, чрез производство по европейски стандарти.